SPA
 


Evadati din stresul vietii moderne si veniti intr-o oaza de calm si pace unde tot ceea ce conteaza este persoana dumneavoastra!


COCOR SPA este locul unde spatiul, intimitatea, atmosfera si ritualurile va vor face sa va simtiti renascut.

Relaxati-va si bucurati-va de efectele curative ale naturii si marii. Programele noastre individuale va vor ajuta sa inlaturati stresul, sa simtiti efectele detoxiferii, sa va recapatati energia si sa va redescoperiti frumusetea.   

Faceti o calatorie cu noi. Descoperiti adevarata stare de bine si regasiti armonia interioara.


WELLNESS OASIS

Ritualul de Wellness incepe cu un moment placut si relaxant in zona Thermarium & Pool Lounge. Impreuna cu cele mai aromate ceaiuri si fructe bio veti descoperi adevarata stare de bine. Uitati de lumea exterioara, simtiti-va  liberi sa experimentati masaje orientale combinate cu ritualuri senzoriale care rasfata, atmosfera deosebita, muzica sugestiva, lumina fina si aromaterapie.

Profesionistii nostri va ajuta sa va creati propria calatorie, sa va relaxati si sa va recastigati energia.
Oferim o selectie de tratamente de la cele traditionale pana la cele contemporane, toate find croite pe dorintele si nevoile fiecarui oaspete.

- Masaje orientale
- Tratamente senzoriale
- Beauty (fata & corp)


CLINIQUE

Cocor Clinique este un centru modern si inovator dedicat sanatatii naturale.
Echipa noastra, medici experti si terapeuti specializati, vor crea impreuna cu dumneavoastra un program personalizat menit sa va satisfaca toate asteptarile.
Suntem preocupati in a va ajuta sa atingeti starea de sanatate dorita si in a va tine departe de obiceiurile nesanatoase.

Puteti combina programul curativ cu orice ritual Wellness si astfel sa va bucurati de intreaga Experienta Cocor.

- Balneo/reabilitare
- Detox
- Slimming
- Healthy aging
- Anti stres

THERMARIUM & POOL

Datorita puterii regenerative a apei si caldurii aici va puteti purifca si relaxa corpul.

Lasati-va  rasfatati si improspatati  intr-una din saunele noastre: Finish, Herbal, Turkish sau invigorat de Fantana de Gheata si Dusurile Emotionale; relaxati-va si tonifati-va mintea si corpul in Piscina cu vedere la mare si Jacuzzi-ul de la ultimul etaj al centrului nostru. In aceasta zona Relaxation Boudoir este aproape un “must”.

- Hidroterapie
- Cascada cervicala
- Jacuzzi
- Inot contra curentului
- Terapii Termice
- Hammam
- Finish Sauna
- Bio Sauna
- Fantana de Gheata
- Dusuri Emotionale
- Tratamente thalasso

 Serviciile COCOR SPA sunt dedicate exclusiv persoanelor peste 16 ani

HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 IconANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului
TelVerde: 0800-080 999
Website: www.anpc.roINFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastra prin acest document, respectiv: numele si prenumele, data nasterii, cetatenia, numar telefon, adresa email, semnatura, seria si numarul actului de identitate.

Datele dumneavoastră sunt necesare avand in vedere activitatea societatii de prestari servicii hoteliere si de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre: S.C. Cocor Turism S.A. – in atentia dnei. Popa Liliana, la adresa: Bucuresti, sector 3, B-dul IC Bratianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.