Cazare
 

  

 


  

Camera Twin Standard COCOR SPA HOTEL 
2 paturi, baie cu dus, instalatie de climatizare, internet wireless gratuit, minibar, safe, telefon international, tv prin cablu, sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, balcon pentru camerele de pe etaje.

REZERVA ACUM

 

  
  


  

Camera Queen Standard COCOR SPA HOTEL

Pat matrimonial, baie cu dus, instalatie de climatizare, internet wireless gratuit, minibar, safe telefon international, tv prin cablu, sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, balcon pentru camerele de pe etaje.

REZERVA ACUM

 


 

Junior Suite COCOR SPA HOTEL 

Apartament cu dormitor king si living, internet wireless gratuit, minibar, safe, telefon international, halate baie si papuci, tv prin cablu, sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, terasa, vedere catre SPA si intrarea in hotel.

REZERVA ACUM

  


  

Cocor Spa Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 242 spatii de cazare precum si confortul celor 4 stele dobandite in urma investitiilor de amploare realizate in ultimii ani.

Camerele ofera privelistea incantatoare a gradinii sau panorama animata a piscinei exterioare.

Hotelul dispune de 8 apartamente si 4 perechi de camere standard comunicante, ideale pentru familiile cu copii.

Atmosfera si tonurile calde, rafinamentul si dotarile de calitate va vor insoti pretutindeni pe parcursul experientei COCOR.

Spatiile de cazare va invita sa beneficiati de urmatoarele dotari:

- instalatie de climatizare

- internet wireless gratuit

- minibar

- safe

- senzori de fum

- telefon international

- sonorizare in baie

- tv prin cablu  

- sistem de inchidere electronica pe baza de cartela 

OFERTA CAZARE 2016

Pentru informatii suplimentare: 0758 046 702 sau rezervari@cocorspahotel.ro

HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 IconANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului
TelVerde: 0800-080 999
Website: www.anpc.roINFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastra prin acest document, respectiv: numele si prenumele, data nasterii, cetatenia, numar telefon, adresa email, semnatura, seria si numarul actului de identitate.

Datele dumneavoastră sunt necesare avand in vedere activitatea societatii de prestari servicii hoteliere si de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre: S.C. Cocor Turism S.A. – in atentia dnei. Popa Liliana, la adresa: Bucuresti, sector 3, B-dul IC Bratianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.