Noutati
 

 

Cel mai mare spa din Romania:

Cocor SPA Neptun isi deschide portile pentru turisti

Hotel Cocor, Neptun- Olimp, 16 mai 2009 - COCOR SPA, cel mai nou si cel mai mare spa din Romania situat in incinta complexului hotelier Cocor, si-a lansat serviciile in prezenta Ministrului Turismului, dna. Elena Udrea.

 

COCOR SPA, situat in statiunea Neptun-Olimp in cadrul Hotelului Cocor este un destination spa si se intinde pe o suprafata de 3.000 mp, investitia fiind de aproximativ 6 milioane Euro. Mai mult, COCOR SPA a devenit membru International Spa Association in februarie 2009, fiind singurul spa din Romania afiliat la aceasta organizatie. ISPA este lider in promovarea conceptului de wellness care are drept scop certificarea si mentinerea calitatii in industria spa. Apartenenta la aceasta organizatie reprezinta garantia serviciilor de inalta clasa.

Tocmai de aceea, COCOR SPA a fost gandit ca locul in care turistii romani si straini pot evada din stresul vietii moderne si pot patrunde intr-o oaza de calm si de pace unde li se va acorda toata atentia cuvenita. Spa-ul ofera clientilor programe individuale care ii vor ajuta sa inlature stresul, sa simta efectele detoxifierii, sa-si recapete energia si frumusetea. COCOR SPA ofera o selectie de tratamente de la cele traditionale pana la cele contemporane, toate fiind croite pe dorintele si nevoile fiecarui oaspete.

 

Ne bucuram ca am reusit sa finalizam cu succes acest proiect de dezvoltare a serviciilor oferite de Hotel Cocor si asteptam oaspetii sa se relaxeze si sa se bucure de efectele curative ale tratamentelor si terapiilor pe care COCOR SPA le pune la dispozitie”, declara Lacramioara Moroianu, Spa Manager, COCOR SPA. “Le promitem clientilor ca aici vor descoperi adevarata stare de bine si isi vor regasi armonia interioara intr-un cadru natural la malul marii”, sustine managerul spa-ului.

 

cele de beauty poarta amprenta Iontomed, Germania, cele pentru sala de fitness sunt asigurate de catre compania italiana Tehnogym, iar sauna si dusurile emotionale apartin companiei austriece Thermarium. De asemenea, intreaga consultanta in comunicare si marketing a fost oferita de We-wellness, Italia.

Pentru a oferi servicii de calitate, in dezvoltarea proiectului COCOR SPA colaborat cu diferiti furnizori din strainatate pentru a achizitiona echipamente de ultima generatie. Astfel, echipamentele medicale sunt furnizate de compania Unbescheiden Baden Baden Germania,

Cocor are in vedere extinderea COCOR SPA in Bucuresti cu un Day Spa la etajul 3 din Cocor Luxury Store care se va deschide in 15 Noiembrie 2009”, mai declara Lacramioara Moroianu.

Cel mai nou centru SPA din Romania aflat pe litoralul Marii Negre pune la dispozitia clientilor un meniu complet de servicii spa, tratamente traditionale, masaje, hidrocolonoterapie, terapii faciale, exfolieri si impachetari, toate fiind realizate in cele 25 de cabinete distribuite pe 3 etaje. COCOR SPA este alcatuit din 4 sectoare diferite, dupa cum urmeaza: 

§         Clinique Medical SPA care ofera terapii detox si slimming, hidrocolonoterapie, pachete Balneovitality si Healthy Aging ce contine traditionala cura cu  Injectii Gerovital H3 (etajul 1).

§         Wellness Oasis– dedicat terapiilor senzoriale si masajelor orientale (etajul 2)

§         Spa Suite – un spa in miniatura dedicat celor care vor sa traiasca in doi, ritualuri exclusive intr-o atmosfera absolut privata (etajul 2).

§         Thermarium & Pool – dusuri emotionale, cascade cervicale, inot contra curentului, hammam, fantana de gheata, Bio Sauna si Finnish Sauna si piscina cu vedere la mare si jacuzzi (etajul 3).

Targetul destination spa-ului este format din persoane cu varste intre 25 si 60 ani, studii superioare (manageri, directori de companii, antreprenori etc.), venituri medii si peste medii in cautare de servicii de sanatate, relaxare si wellness. Prima categorie de consumatori sunt cei interesati de servicii de recuperare medicala, preventie sau ameliorarea diferitelor afectiuni. Spa-ul se adreseaza atat clientilor interesati de servicii complexe de detoxifiere, anti-aging, slabire, cat si persoanelor care au nevoie de relaxare profunda. In ceea ce priveste clientii, COCOR SPA are ca obiectiv principal transformarea romanilor consumatori de servicii spa in strainatate in consumatori fideli ai centrului din Neptun, precum si educarea populatiei Romaniei in ceea ce priveste importanta unor astfel de terapii realizate intr-un cadru standardizat si de catre profesionisti. Un al treilea target este format din turistii straini care trebuie sa perceapa Romania ca potentiala destinatie de vacanta spa. 

  

Complex Cocor Neptun: Hotel, Spa, Club, Centru de Conferinta

 

Hotel Cocor, fostul Hotel Galati, cumparat de catre SC Cocor SA Bucuresti in anul 2002 in urma divizarii si privatizarii SC Neptun Olimp SA a fost renovat in doua etape:  in prima faza au fost renovate cele 226 de camere duble existente, iar in 2005 s-a construit un corp de legatura ce contine 8 apartamente si 8 camere comunicante.

Complexul are in componenta sa si Club Vision, precum si un centru de conferinta cu o capacitate de 350 locuri, divizibil in trei module izolate fonic, fiecare cu sistem de sonorizare incorporat.

In ceea ce priveste facilitatile hotelului, piscina exterioara a fost refacuta, s-a construit piscina pentru copii, ambele fiind dotate cu sistem de incalzire a apei. Restaurantul care are o capacitate de 500 de locuri a fost si el modernizat.

Pentru 2009 pentru hotel si spa a fost aprobat un Buget de Venituri si Cheltuieli cu o cifra de afaceri de 8.7 milioane RON - in crestere cu 22% fata de 2008. Managerii estimeaza ca investitia in complex va fi recuperata in 14 ani in conditiile unui sezon de 4 luni pe an si 10 ani pentru un sezon de 6 luni pe an 

De 5 ani ne-am concentrat pe fidelizarea si atragerea turistului roman de 25-50 de ani care lucreaza in timpul saptamanii, dar care asigura un sejur indelungat familiei pentru a se alatura acesteia in fiecare weekend. Pentru acest segment am dezvoltat o gradinita, oferim internet WIFI gratuit. Mai mult, oferta speciala de week-end a Taromului adresat acestei nise ne va favoriza business-planul. De asemenea, tintim grupurile de turisti pre-familisti”, afirma Nicolae Moroianu, director general SC Cocor Turism SA.  

Hotel Cocor a fost calificat la 4* inca de la deschidere, intreaga investitie ridicandu-se la peste 18 milioane Euro. Capitalul este romanesc iar complexul Cocor Spa Hotel face parte din SC Cocor Turism SA, in care actionar principal este SC Cocor SA. Compania este cotata la Bursa de Valori Bucuresti pe piata Rasdaq, unde se publica periodic si lista actionarilor semnificativi. Tot Cocor Turism SA este proprietara hotelului Ovidiu din centrul Neptunului, cu o capacitate de 230 locuri, clasificat la 2 stele si a Vilei 5 din Eforie Nord.

Multumim presei pentru participarea la acest eveniment:

 

 

http://www.adevarul.ro/articole/s-a-dechis-cel-mai-mare-centru-spa.html--

http://www.adevarul.ro/articole/un-nou-centru-de-relaxare-pe-litoral.html

http://www.ziare.com/Elena_Udrea_a_inaugurat_cel_mai_mare_centru_SPA_din_Romania_Cocor_SPA-753862.html

http://www.ziare.com/Cocor_SPA_o_oaza_de_armonie_si_sanatate_la_Neptun_Galerie_Foto-754288.html

http://neomania.ro/investitie-de-12-mil-euro-intr-un-complex-hotelier-si-un-spa-in-olimp/

http://neomania.ro/centru-spa-inaugurat-la-hotel-cocor-din-neptun/

http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/actualitate/in-prezenta-elenei-udrea-s-a-deschis-cel-mai-mare-centru-spa-din-romania-ga

http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/social/s-a-inaugurat-cel-mai-mare-centru-spa-din-romania.html

http://www.vocea-romaniei.ro/index.php?name=News&topic=11

http://www.wall-street.ro/articol/Turism/64725/Cel-mai-mare-centru-SPA-din-Romania-Investitie-de-6-mil-euro.html

http://www.e-transport.ro/ELENA_UDREA_A_INAUGURAT_CEL_MAI_MARE_CENTRU_SPA_DIN_ROMANIA__COCOR_SPA-i108-news31586-p83.html

http://pescurt.ro/stiri-turism/cel-mai-mare-centru-spa-din-romania-investitie-de-6-mil-euro_17-05-2009_1440603

http://www.stiripescurt.ro/stiri/s-a-dechis-cel-mai-mare-centru-spa-din-romania/286168.html

http://stiri.rol.ro/content/view/294155/5/

http://www.time4news.ro/ultima-ora/cel-mai-modern-centru-spa-inaugurat-la-olimp/

http://www.zf.ro/dupa-afaceri/spafaceri-4367868/

http://www.gandul.info/actualitatea/elena-udrea-promite-facilitati-pentru-investitorii-de-pe-litoral.html?3927;4393748

http://www.indexstiri.ro/un-nou-centru-de-relaxare-pe-litoral.html

http://constanta.time4news.ro/ultima-ora/cel-mai-modern-centru-spa-inaugurat-la-olimp/

http://www.replicaonline.ro/index.php?a=17456

http://www.capital.ro/articol/investitie-de-12-mil-euro-intr-un-complex-spa-la-olimp-119534.html--

http://www.capital.ro/articol/cel-mai-mare-spa-din-romania-119669.html

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/130875/Elena-Udrea-prezenta-la-inaugurarea-celui-mai-mare-centru-SPA-din-Romania.html

http://www.topsanatate.ro/articol/cel-mai-mare-spa-de-pe-litoral-si-a-deschis-portile-28662.html

http://myconfidential.ro/2009/05/cel-mai-mare-spa-din-romaniacocor-spa-neptun-si-a-deschis-portile-pentru-turisti/

http://www.csid.ro/stiri/noutati/s-a-deschis-cel-mai-mare-spa-din-romania-stire-4415666/

http://www.observator.ro/stiri-diverse/stire-in-sfarsit-ministerul-turismului-exista-19862.html--

http://www.observator.ro/stiri-politic-administratie/stire-elena-udrea-promoveaza-croaziere-pe-ruta-mamaia-delta-dunarii-19877.html

http://www.7plus.ro/stiri/La-zi/0-Cel-mai-modern-centru-SPA-din-Rom-nia-a-fost-deschis-n-Sudul-Litoralului

http://www.adevarul.ro/articole/constanta-elena-udrea-a-participat-la-inaugurarea-unui-nou-centru-spa-pe-litoral.html

http://www.brandinfo.ro/stire/2375/Cocor-Spa-Neptun-si+a-deschis-portile.html--

 

http://www.mayra.ro/frumusete-si-sanatate/cosmetica/cel-mai-mare-spa-din-romania-cocor-spa-neptun.html

http://www.smartfinancial.ro/smartfinancial/afaceri+&+investitii/investitie+de+6+milioane+euro+in+cel+mai+mare+spa+din+romania,+cocor+spa+neptun

http://www.mediaimage.ro/WKY-PUR-TML/monitorizare/newsletter/19_05_09/BUR_19-05-2009_ar_011_0044_00_imagine.html

http://yourmoney.wall-street.ro/articol/Leader/571/slideshow/Cum-arata-Cocor-Spa-cel-mai-mare-spa-din-Romania.html

http://www.121.ro/ce_e_nou/index.php3?cat_id=23&prod_id=3893

http://ziarero.realitatea.net/1242689447-Cel_mai_modern_SPA_din_Romania_inaugurat_la_Neptun-Olimp

http://cpp-luxury.com/index.php?s=cocorspa

http://www.mediafax.ro/economic/centru-spa-inaugurat-la-hotel-cocor-din-neptun.html?1686;4388531

http://neomania.ro/complexul-hotelier-cocor-din-neptun-estimeaza-o-crestere-a-afacerilor-cu-22-in-2009/

http://neomania.ro/centru-spa-inaugurat-la-hotel-cocor-din-neptun/

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5711868-elena-udrea-inaugurat-neptun-olimp-centru-spa-6-milioane-euro.htm

http://pescurt.ro/stiri-economie/investitie-de-6-milioane-euro-in-cel-mai-mare-spa-din-romania,-cocor-spa-neptun_19-05-2009_1445083

http://www.brb.ro/stiri/financiar/2009-05-18/34945/cel-mai-mare-spa-din-romania.html

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/130875/Elena-Udrea-prezenta-la-inaugurarea-celui-mai-mare-centru-SPA-din-Romania.html

http://www.viva.ro/Noutati/De-ce-merge-Maria-Dinulescu-la-mare.html?a=4962/817224

http://www.smartfinancial.ro/print.php?OTExNjA=

http://www.tmctv.ro/articol_72103/elena_udrea_asteapta_investitori_straini_pe_litoral.html

http://yourmoney.wall-street.ro/

http://www.standard.ro/articol_94288_25/elena_udrea_asteapta_investitori_straini_pe_litoral.html

http://www.tmctv.ro/articol_72093/ministrul_elena_udrea_a_inaugurat_un_centru_spa_la_neptun_olimp__o_investitie_de_6_milioane_de_euro.html

 

 

 

HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 IconANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului
TelVerde: 0800-080 999
Website: www.anpc.roINFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastra prin acest document, respectiv: numele si prenumele, data nasterii, cetatenia, numar telefon, adresa email, semnatura, seria si numarul actului de identitate.

Datele dumneavoastră sunt necesare avand in vedere activitatea societatii de prestari servicii hoteliere si de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre: S.C. Cocor Turism S.A. – in atentia dnei. Popa Liliana, la adresa: Bucuresti, sector 3, B-dul IC Bratianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.