Restaurante
 

  

Restaurantul si barurile COCOR SPA HOTEL va invita intr-o calatorie culinara de exceptie sustinuta de atmosfera distinsa, rafinamentul preparatelor si al bauturilor, design-ul relaxant si generozitatea spatiilor, muzica de calitate, exuberanta terasei inverzite, toate acestea insotite de calitatea ireprosabila a serviciilor.

Specificul international al bucatariei se ridica la inaltimea celor mai rafinate gusturi si satisface cele mai exigente asteptari.


RESTAURANT MON JARDIN

Chef-ul nostru va invita sa savurati preparate traditionale romanesti si internationale intr-o ambianta relaxanta, in restaurant sau pe terasa, in acordurile live ale orchestrei.

Specialitatile ce fac deliciul oaspetilor nostri sunt: File de sturion cu piperada de legume, Ficat de rata in sos amaretto, Somon “Prince de Galles”, Langustine cu sos verde, Creppes Suzettes.

Specificul bucatariei: international

Capacitate: 400 locuri
Program: 08:00 - 22:00
Instalatie climatizare
Zona nefumatori

 

POOL BAR si LOBBY BAR

Selectia de cocktailuri delicioase si bauturi fine precum si gama variata de gustari va provoaca simturile in momentele de relaxare de la piscina sau din lobby-ul hotelului.

Program POOL BAR: 09.00-19.00 (pe perioada estivala)
Program LOBBY BAR: 24 ore

 

HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 IconANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului
TelVerde: 0800-080 999
Website: www.anpc.roINFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastra prin acest document, respectiv: numele si prenumele, data nasterii, cetatenia, numar telefon, adresa email, semnatura, seria si numarul actului de identitate.

Datele dumneavoastră sunt necesare avand in vedere activitatea societatii de prestari servicii hoteliere si de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre: S.C. Cocor Turism S.A. – in atentia dnei. Popa Liliana, la adresa: Bucuresti, sector 3, B-dul IC Bratianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.