Despre
Noi

 Cocor SA (www.cocor.ro) este o companie publica listata la Bursa de Valori Bucuresti (simbol: COCR) cu o capitalizare de 35 mln euro, care a inregistrat o apreciere a actiunilor de 300% in ultimii 3 ani si un profit EBITDA de 3 mln euro in 2007, cu 15% mai mare decat cel obtinut in 2006.

Grupul Cocor detine, pe litoralul romanesc al Marii Negre, in statiunea Neptun- Olimp, COCOR SPA HOTEL 4* (www.cocorspahotel.ro), Centrul de Sanatate COCOR SPA(www.cocorspa.ro), precum si VISION CLUB (www.visionclub.ro)

Prin intermediul Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), Grupul de companii COCOR SA a inaugurat cea mai mare instalatie de leduri desfasurata pe o singura cladire (500mp) din Europa continentala (a doua in UE dupa Piccadilly Circus din Londra, 660 mp).

Investitiile majore in Cocor Media Channel si in fostul magazin Cocor aflat la km 0 al Bucurestiului, vor transforma Cocor Luxury Store (www.cocorluxurystore.ro) intr-un centru comercial exclusivist, unul dintre cele mai de succes din Europa.

Alte companii aflate in portofoliul Cocor SA sunt Comturist SA (www.comturist.ro) si agentia de turism COCOR TRAVEL (www.cocortravel.ro).

 SOCIETATE IN INSOLVENTA, IN INSOLVENCY, EN PROCEDURE COLLECTIVE, CONFORM INCHEIERII PRONUNTATE IN DATA DE 20.01.2014 DE TRIBUNALUL BUCURESTI - SECTIA A VII-A CIVILA, IN DOSARUL NR. 1453/3/2014.

INFORMATII PENTRU ACTIONARI

HTML5 Icon HTML5 Icon HTML5 IconANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului
TelVerde: 0800-080 999
Website: www.anpc.roINFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. Cocor Turism S.A. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automatizate furnizate de dumneavoastra prin acest document, respectiv: numele si prenumele, data nasterii, cetatenia, numar telefon, adresa email, semnatura, seria si numarul actului de identitate.

Datele dumneavoastră sunt necesare avand in vedere activitatea societatii de prestari servicii hoteliere si de turism.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre: S.C. Cocor Turism S.A. – in atentia dnei. Popa Liliana, la adresa: Bucuresti, sector 3, B-dul IC Bratianu nr. 29-33, etaj 3, camera 1.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Numărul de înregistrare al Cocor Turism S.A. în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este 8097.